Teksten schrijven

Sell a good night’s sleep – not the mattress.

Het klinkt makkelijk; teksten schrijven voor je website, social media of nieuwsbrieven. Helaas wordt hier vaak de plank misgeslagen en wordt er niet het optimale gehaald uit de mogelijkheid om online te communiceren. We leggen uit dat er twee verschillende soorten manieren van schrijven zijn voor dit soort teksten. Namelijk content writing en copywriting. Deze manieren van schrijven zijn niet hetzelfde. Copywriting is het schrijven van wervende, overtuigende teksten voor commerciële doeleinden. De focus ligt hier op het sluiten van de deal.

Content writing is daarentegen het overbrengen van een verhaal van een organisatie. Hierbij komt het woord ”storytelling” om de hoek kijken. Daar heb je waarschijnlijk wel eens van gehoord. Het doel van storytelling is het creëren van een gevoel bij mensen over jouw organisatie en het winnen van het vertrouwen van deze mensen. 

MUST Marketing kan allerlei soorten teksten voor u schrijven, zodat de essentie van de boodschap ten allen tijden overkomt op uw publiek. 

 

CONTACT

T. (+31)6 15 46 94 40
E. INFO@MUSTMARKETING.NL

©2020 Powered by MUST Marketing